Pomicultura

Pomicultură


AKTIV GREEN TECH oferă soluția Agrocon Cherry Protection pentru protejarea livezilor de cireși, piersici, căpșune, zmeur, mur.

 

Industria cireșelor a renăscut substanțial în ultimii 7 ani. De aceea, noi oferim cea mai bună metodă de a evita fisurarea fructelor indusă de ploaie prin excluderea contactului cu precipitațiile acoperind livezile cu tuneluri pentru cireși Agrocon Cherry Protection.


Cercetările din teren au arătat că acoperirea cu plastic reduce viteza vântului, crește temperatura aerului și, prin urmare, creșterea unităților de grade

necesare unei înfloriri unforme. Ridicarea plasticului încă de la începutul dezvoltării livezii poate accelera creșterea copacilor și avansa precocitatea

fructelor. În plus, controlul bolilor poate fi gestionat mai eficient, permițând o reducere globală în cantitatea de pesticide aplicate.


Progresele recente în tehnologia materialelor plastice, care pot încorpora, de asemenea, materiale plastice colorate a avut ca efect întârzierea maturității culturii - deosebit de importantă pentru extinderea disponibilității fructelor la sfârșitul sezonului. Acest lucru poate fi dus mai departe prin acoperirea secvențială a copacilor în scopul extinderii perioadelor de înflorire și coacere.


AKTIV GREEN TECH este importator unic autorizat pentru România și Republica Moldova a Agrocon Cherry Protection.