Consultanta

Servicii de consultanță pentru accesare de  fonduri europene nerambursabile 2014-2020


AKTIV GREEN TECH se adresează managementului tuturor tipurilor de grant și subvenții în diferite programe ale Uniunii Europene direcționate tuturor tipurilor de entități și organizații. Suntem persoane cu o vastă experiență în domeniul consultanței și managementului fondurilor europene, profesioniști în afaceri și tehnologie, capabili să unească ambele concepte și să pună în aplicare modele de real succes, ținând cont de caracteristicile fiecărui potențial client.

Obiectivul nostru este să devenim unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de consultanță în management și afaceri pe piața românească și de a dezvolta parteneriate durabile cu clienții, contribuind astfel indirect, prin proiecte fezabile, la creșterea gradului de absorbție a finanțărilor nerambursabile disponibile.

Pornind de la cerințele și domeniile dumneavoastră de interes, vom monitoriza oportunitățile de finanțare și vă vom transmite în timp real informațiile necesare pentru ca să puteți alege varianta optimă pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

Identificarea surselor de finanțare:

  • Urmărim oportunitățile de finanțare interne si externe;
  • Identificăm sursele de finanțare și stabilim eligibilitatea beneficiarului și a ideii de proiect;
  • Optimizăm proiectul astfel încât să respecte întru totul condițiile și criteriile de eligibilitate;
  • Stabilim eligibilitatea beneficiarului și a ideii de proiect;
  • Propunem soluții optime prin care să se obțină maximul de sprijin financiar nerambursabil.

Pentru depunerea proiectului dumneavoastră, în funcție de specificul acestuia, vom elabora următoarele tipuri de documente :

- Cereri de finanțare ;

- Planuri de afaceri ;

- Studii de fezabilitate ;

- Memorii justificative;

- Studii tehnico-economice;

- Studii și strategii de marketing;

- Analize economico-financiare.

Oferim servicii de consultanță în accesarea de fonduri europene nerambursabile pe întreg teritoriul României.


Consultanță și management în agricultura 4.0

 

AKTIV GREEN TECH are ca ţel principal sprijinirea și consilierea producătorilor și fermierilor în procesul de construire a unor noi proiecte horticole, bazându-ne pe tehnologiile moderne folosite în agricultura 4.0, o agricultură care nu mai depinde de irigarea și aplicarea fertilizatorilor și pesticidelor pe întreaga suprafață cultivată, folosind cantități minim necesare, cu țintă directă și specifică pe suprafațe. 

Agricultura viitorului folosește tehnologii sofisticate, precum roboți, senzori de temperatură și umiditate, imagini luate de sus și tehnologia GPS, devenind astfel mai profitabilă, eficientă, sigură și în acord cu protejarea mediului înconjurător.


Oferim sprijin activ în găsirea de finanțare și subvenții pentru proiecte. Detașăm cultivatori-experți, instruim managementul  local și oferim consiliere în domeniul cultivării, la faţa locului și la distanță prin intermediul biroului de sprijin din Olanda.


În proiectarea de sere ţinem cont de condițiile climatice locale, strategia de cultivare și instalațiile tehnice aferente pentru stabili designul funcțional final.

În plus, oferim întregul proces de management pentru un proiect la cheie.


Modul nostru de lucru

 

AKTIV GREEN TECH lucrează ca o echipă, garantând calitatea și continuitatea. Serviciile noastre de consultanţă se extind la toate aspectele legate de procesul de cultivare în horticultură. Accentul este pus pe creșterea randamentului pentru antreprenori. Unul dintre elementele fundamentale în consultanţă, constă în îmbinarea sistemului optim de cultivare a plantelor cu disponibilitatea condițiilor naturale.

 

Oferim o modalitate de lucru metodologică. Modelele noastre ne permit să vă planificăm strategia de cultivare și să standardizăm consultanţa oferită.

Acest lucru vă permite să orientaţi procesul de creștere în mod proactiv în loc să reacționaţi la circumstanțele ulterioare. Acest management proactiv vă pregătește pentru situații care pot apărea şi astfel puteți decide cu privire la cel mai bun scenariu.

 

De asemenea oferim cunoștințe specifice pentru a asigura igiena, hrănirea şi sănătatea optimă a plantelor. Această specializare este cunoscută sub numele

de "îngrijirea culturilor" și constituie o componentă separată a serviciului nostru de consultanță.

Cultura plantelor este matematică verde!


Expertiză în horticultură

 

AKTIV GREEN TECH oferă expertiză horticolă, adaptată individual fiecărui cultivator. Pentru aceasta, luăm în considerare condițiile de cultivare, condițiile

locale, instalațiile tehnice și setările climatice. Acest sprijin individual conduce la eficientizarea costurilor, îmbunătățirea calității și productivității culturilor,

realizându-se astfel o profitabilitate mai mare.

Toţi consilierii noştri lucreaza în conformitate cu o metodă În care se îmbină  consilierea și formarea cu scopul de a sprijini dezvoltarea de cunoștințe.

 

La AKTIV GREEN TECH vă întâlniţi cu industria horticolă internațională!