Biotehnologie

Biotehnologie


AKTIV GREEN TECH oferă servicii de cea mai înaltă calitate în domeniul cercetării și dezvoltării tehnologiilor durabile, protecției culturilor durabile, biofertilizatorilor naturali, curățării organice și suport tehnic pentru formulare și producție, evaluarea și monitorizarea testelor de încercare, înregistrare

și legislație.

 

Plantele oferă o largă bancă de date și de structuri bogate, complexe și extrem de variate, care sunt puțin probabil să fie sintetizate în laboratoare.

Mai mult decât atât, evoluția a derulat deja un proces propriu de screening  prin care plantele au mai multe șanse de supraviețuire dacă conțin compuși potenți care împiedică animalele să le consume. Chiar și astăzi, numărul de plante care au fost studiate extensiv este relativ mic și marea majoritate nu au fost studiate încă.

 

Tehnologia AKTIV Bioscience constă în dezvoltarea produselor care sunt sigure pentru oameni și pentru mediul înconjurător, dezvoltarea produselor

naturale care pot concura cu produsele chimice, atât în eficiență, cât și în costuri.


Cercetarea Aktiv Bioprotection folosește boala multi-disciplinară a plantelor R&D pentru a genera cunoștințe, tehnologii, instrumente și strategii de management pentru un control efectiv al bolilor, dăunătorilor și buruienilor pentru protecția biosecurității, acces sporit pe piață și creșterea productivității.

Platforma Bioprotection este formată din mai multe sub-platforme care acoperă un continuum de discipline și au relevanță pentru sănătatea plantelor și terenurilor, răspunsul dăunătorilor și factorilor patogeni, precum și pentru gestionarea buruienilor.


Susținem inițiativele de sustenabilitate din întreaga lume, cum ar fi tehnicile integrate de gestionare a dăunătorilor, protecția culturilor, instruirea fermierilor din țările în curs de dezvoltare și eforturile de reciclare a containerelor agricole Toate aceste eforturi se aliniază obiectivului nostru de afaceri, de a ajuta producătorii să crească mai multă hrană pe fiecare parcelă de teren agricol, alimentând mai mulți oameni fără a cultiva terenuri suplimentare.